Persoonlijke ontwikkelingstrajecten

NiVo P&O biedt diverse workshops en persoonlijke sessies om tot de kern van persoonlijke kwaliteiten te komen en deze succesvol in te zetten

Ontdek jouw unieke persoonlijke kwaliteiten

Aan het eind van deze workshop leer jij jouw eigen unieke persoonlijke kwaliteiten te omschrijven die jou als persoon onderscheiden zonder loze woorden en containerbegrippen te gebruiken waarmee je ondersneeuwt in de massa.

Data

Onderstaand de datum voor de eerstvolgende sessie:
Vrijdag; 22 april Programma:

  • 13:00 – 16:30 uur

Locatie: Ondernemershuis Twenterand
Weitzelweg 6
Vriezenveen

Kosten: € 95,00 per persoon (workshop start bij een minimaal aantal deelnemers van 4 personen)

Professionele assertiviteit
Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf de regisseur wordt van jouw loopbaan. We gaan we aan de slag met jouw persoonlijke kwaliteiten en jouw ontwikkelbare kwaliteiten. Samen maken we een praatplaatje op welke wijze jij jouw kennen en kunnen onderscheidend onder de aandacht brengt, welke vaardigheden en competenties je verder wilt ontwikkelen, waarom en hoe. Dit kan van belang zijn tijdens kennismakingsgesprekken, sollicitatiegesprekken, evaluatiegesprekken etc. Door bewust te worden van je eigen kunnen en toekomstige ontwikkelmogelijkheden bepaal jij jouw toekomst.
Onderstaand de datum voor de eerstvolgende sessie:

Vrijdag 29 mei 2020
13:00 – 16:30 uur
Locatie: Ondernemershuis Twenterand
Weitzelweg 6
Vriezenveen

Kosten: € 95,00 per persoon(workshop start bij een minimaal aantal deelnemers van 4 personen)

Persoonlijke ontwikkelingstrajecten
Wil je graag 1 op 1 begeleid wil worden bij vraagstukken op het gebied van opleidingskeuzes, loopbaankeuzes, werkgeverskeuzes of persoonlijke ontwikkeling? Maak dan een afspraak en we gaan samen kijken of er een klik is en of wij je verder kunnen helpen!