Persoonlijke en Professionele groei start hier!

BEWUST van mogelijkheden en onmogelijkheden!

ORGANISATIE ONTWIKKELING…

Door het uitvoeren van bedrijfsanalyses. Ben je niet tevreden hoe het nu gaat met je organisatie, maar is het lastig om te bepalen hoe dit komt? Het kan zijn dat je met je bedrijf in een groei- of krimpfase zit. Wij komen dan graag langs voor een organisatieanalyse. Door kritische vragen te stellen, vanuit openheid en vertrouwen met mensen te praten, dit te combineren met feitelijke gegevens, zijn wij in staat vlot en deskundig de vinger op de zere plek te leggen.

MISSIE & VISIE

NiVo P&O organiseert missie-visie sessies om bewust inzicht in organisatiedoelstellingen, bedrijfscultuur en de bijbehorende strategie te creëren. In een open sfeer analyseert en reflecteert NiVo P&O samen met de ondernemer het DNA van de organisatie en vertaalt dit naar haar organisatiebehoefte.

WORKSHOPS

Aan het eind van deze workshop leer jij jouw eigen unieke persoonlijke kwaliteiten te omschrijven die jou als persoon onderscheiden zonder loze woorden en containerbegrippen te gebruiken waarmee je ondersneeuwt in de massa.

PROFESSIONELE ASSERTIVITEIT

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf de regisseur wordt van jouw loopbaan. We gaan we aan de slag met jouw persoonlijke kwaliteiten en jouw ontwikkelbare kwaliteiten.  Samen maken we een praatplaatje op welke wijze jij jouw kennen en kunnen onderscheidend onder de aandacht brengt, welke vaardigheden en competenties je verder wilt ontwikkelen, waarom en hoe.

Persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Wil je graag 1 op 1 begeleid wil worden bij vraagstukken op het gebied van opleidingskeuzes, loopbaankeuzes, werkgeverskeuzes of persoonlijke ontwikkeling? Maak dan een afspraak en we gaan samen kijken of er een klik is en of wij je verder kunnen helpen!